HTML

Crea-Zone

A blog az un. FULL SERVICE - magyarul "teljes körű" - marketing szolgáltatásokkal és reklámokkal kapcsolatos tudnivalókat, tippeket és egyéb hasznos információkat tartalmazza egészen a grafikai tervezés, ötletelés fázisától kezdve a nyomdai kivitelezés, a weboldaltervezés és megvalósítás, banner tervezés, molino és egyéb POS anyagok kivitelezésén keresztül egészen a reklámajándék eszközök forgalmazásáig.

Friss topikok

2011.08.10. 15:46 tamas77

A Kreatív Zóna üdvözli a Kedves Érdeklődőket!

Szeretettel üdvözlünk minden Érdeklődőt a Kreatív Zónában!

Blogunk célja, hogy marketinggel, reklámmal, céges kommunikációval, nyomdai szolgáltatásokkal, tehát minden olyan dologgal kapcsolatban ami némi kreatív tevékenységet rejt magában, információkat juttassunk el Részetekre, ezzel is segítve ebben a folyamatosan és napról-napra változó piacon való eligazodást.

Új információk felrakásáig kérlek, látogasd meg a www.creazone.hu oldalt.

Addig is,

Üdv,

CREA-ZONE Kft.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing nyomdai szolgáltatások reklámajándék grafikai tervezés ajándéktárgyak webes szolgáltatások céges kommunikáció


A bejegyzés trackback címe:

https://kreativzona.blog.hu/api/trackback/id/tr523143819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása