HTML

Crea-Zone

A blog az un. FULL SERVICE - magyarul "teljes körű" - marketing szolgáltatásokkal és reklámokkal kapcsolatos tudnivalókat, tippeket és egyéb hasznos információkat tartalmazza egészen a grafikai tervezés, ötletelés fázisától kezdve a nyomdai kivitelezés, a weboldaltervezés és megvalósítás, banner tervezés, molino és egyéb POS anyagok kivitelezésén keresztül egészen a reklámajándék eszközök forgalmazásáig.

Friss topikok

2011.10.04. 12:27 tamas77

Nem mindennapi reklámeszközök - 1. rész

A reklámozásnak, vagy egy cég népszerűsítésének számos módja van, amelyek közül néha nehéz meghatározni a legmegfelelőbbet, ami még ráadásul költséghatékony is.

 

Erre remek példa lehet a "szakadós" vinyl, amely azon kívül, hogy remek reklámhordozó, így hasznos reklámtermék is az adott cég számára, még védelmet is nyújt.

Hogyan?

A vinyl digitálisan és szitázással is kiválóan nyomható, ezért direkt színes vagy 4 szín coloros nyomás igény esetén is alkalmazható. A hordozó felületről óvatosan levéve bármilyen felületre rá lehet ragasztani, amelyről azonban egy darabban képtelenség leszedni, mert szakad és törik, egészen pici darabokra.


Így a szakadós vinyl alkalmazásával elkerülhetők a későbbi félreértések, és magyarázkodások, miszerint az ügyfél hozzányúlt-e egy adott termékhez (pl TV, HIFI, vagy LED TV, stb.). A vinyl állapotából a szerviz, vagy karbantartó cég megállapíthatja, hogy garanciálisan javítja-e az Ő általuk már korábban szerelt, és szervizelt gépet, berendezést, vagy sem.

Szólj hozzá!

Címkék: vinyl szitázás reklámeszköz digitális nyomás szakadós vinyl reklámtermék


A bejegyzés trackback címe:

https://kreativzona.blog.hu/api/trackback/id/tr173277542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása