HTML

Crea-Zone

A blog az un. FULL SERVICE - magyarul "teljes körű" - marketing szolgáltatásokkal és reklámokkal kapcsolatos tudnivalókat, tippeket és egyéb hasznos információkat tartalmazza egészen a grafikai tervezés, ötletelés fázisától kezdve a nyomdai kivitelezés, a weboldaltervezés és megvalósítás, banner tervezés, molino és egyéb POS anyagok kivitelezésén keresztül egészen a reklámajándék eszközök forgalmazásáig.

Friss topikok

2011.11.04. 11:27 tamas77

Nem mindennapi reklámeszközök - 3. rész

Az épületháló

A nyomtatható építési háló felhasználási területe hasonló a perforált ablakfóliához. Az épületháló lyukacsos szerkezetének köszönhetően átereszti a fényt, így az épületháló nyomtatott oldala felől a grafika látható, belülről pedig kilátni. Fontosabb tulajdonság, hogy épületreklám megoldásként alkalmazva -szintén a perforált anyagnak köszönhetően- a szél nehezen kap bele, így biztonságosan használható óriás méretekben is. Az épületháló kis méretben lógatva, nagy méretben feszítve használható.

Az épületháló anyagot megfelelően feszítve kell kihelyezni. Ha nagyon laza, akkor a szél könnyebben belekap és a reklámháló kárt okozhat. A molinó anyaggal ellentétben a reklámháló állványkeretre is kihelyezhető mert a perforált hálóanyagnak köszönhetően légáteresztő.

 

Az épületháló alkalmazási területei

- Épületháló reklám (építkezés, felújítás alkalmával vagy külön engedéllyel)
- Ablakdekoráció (ablak elé lógatva)
- Tűzfal reklám
- Óriás méretű kifeszített reklám háló tábla helyett
- Egyéb kültéri és beltéri épületháló dekorációk

Szólj hozzá!

Címkék: épületháló reklámeszköz egyedi reklámtermék reklámhordozó nyomdai termék


A bejegyzés trackback címe:

https://kreativzona.blog.hu/api/trackback/id/tr613352934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása